Construcția celor 6 blocuri din Ansamblul rezidențial Ștefan cel Mare este un proiect bine gândit la care conlucrează o echipă formată din cei mai buni arhitecți, constructori și designeri. Concepută pe o structură cu stâlpi de tip lamelar și planșee tip dală construcția este robustă dar plină de eleganță. Astfel interioarele nu prezintă grinzi transversale în zonele cu structură de rezistență. Cărămida folosită pentru ridicarea pereților este Porotherm NF, de calitate superioară.

Apartamentele vor fi livrate către beneficiari la alb, ceea ce presupune pregătirea pereților, gletuirea lor și finisarea cu un strat de lavabilă.

Deasemenea dotările includ sistemul de încălzire cu centrală termică și sistem de încălzire prin pardoseală, dotarea cu geamuri termopan de clasă superioară, cu tâmplărie Rehau Synego cu 7 camere și 3 garnituri. Dispunând de extensii superioare și în pardoseală, geamurile sunt optimizate pentru transferul termic. In dotările apartamentului este inclusă și ușa metalică de la intrare.