Despre Son City Residence

Son City este un dezvoltator imobiliar cu o serie de proiecte pe piața imobiliară din Sibiu. Un proiect important dezvoltat de Son City este Ansamblul rezidențial Ștefan cel Mare ce cuprinde 6 blocuri, cu 116 apartamente, spații comerciale, însumând aproximativ 8748 mp construiți.

La construirea ansamblului rezidențial ne-am propus să îndeplinim trei obiective: cele mai bune soluții constructive, calitate și confort.

Astfel, ne-am bucurat de expertiza în domeniu din partea celor mai buni arhitecți, proiectanți și ingineri constructori, care au gândit totul până în cel mai mic detaliu. Echipa care lucrează la proiectul pentru Ansamblul rezidențial Ștefan cel Mare și-a dorit în primul rând crearea unor spații echilibrate, generoase și luminoase în care confortul și atmosfera de familie să se instaleze ușor.

Soluțiile constructive gândite pe o structură cu stâlpi tip lamelar și cu planșee tip dală conferă spațiilor interioare eleganță, acestea fiind lipsite de grinzi la vedere, in zonele cu structură de rezistență. Materialele de construcții folosite, cărămida Porotherm NF și materialele pentru finisaje sunt de cea mai bună calitate. Fiecare apartament este dotat cu centrală termică și sistem de încălzire prin pardoseală. Geamurile termopan de clasă superioară cu tâmplărie Rehau Synego cu 7 camere și 3 garnituri sunt prevăzute cu extensii superioare și în pardoseală pentru un transfer termic optim.

Localizarea Ansamblului rezidențial Ștefan cel Mare este un avantaj. Cu acces auto direct la 4 benzi, la 1 minut de autostradă și la 5 minute de Centrul Vechi, conexiunea ta cu orașul este rapidă.

Vizitează-ne!

Dacă doriți să achiziționați un apartament in Ansablul Rezidențial Ștefan cel Mare, vă invităm să ne faceți o vizită pentru a afla stadiul lucrărilor, condițiile generale de contractare și vănzare, precum și alte detalii privind oferta noastră.